Helgen som gått

måndag 9 januari 2012

Då var det måndag igen.. och skolstart och slut på ledighet och långa sovmorgnar. Men ganska så skönt att barnen går till skolan igen. Finns ju inte så mycket att hitta på i detta trista, snöfattiga väder.. fast om man läser tidningarna så tror man ju att Schweiz drunknar i snö.. och så är också fallet om man åker upp i bergen. Men här nere hos oss är det grönt (och tycker det är ganska så skönt att slippa snön...).


Här kommer några bilder ifrån helgen..


Efter en runda på stan i lördags, där jag inhandlade ett par byxor på rean (halva priset i en av mina favoritbutiker) så blev det en mysig middag med hummer, musslor och räkor. Mmmmm vad hummern var god!
På söndagen blev det ridtur och promenad med lillkillen Cardinale. Skulle nog aldrig vara ute i fyra timmar i regn och ruskväder om jag inte hade hästar. Sen kalasade vi på en "Königskuchen", man firar ju de tre heliga konungarna (fast här är vi inte lediga som ni är i Sverige) och äter en kaka där en kung (i plast) är gömd. Den som hittar (biter i) kungen får bära kronan hela dan.och kung blev...

Kaya

Därefter blev det lite soffhäng och mys en regnig och kall söndageftermiddagAdd a comment »

This entry was posted on måndag 9 januari 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply

Använder Blogger.