Monday och en obotlig tidsoptimist

måndag 16 januari 2012

Måndag morgnar är egentligen de skönaste på hela veckan för vi behöver inte gå iväg förrän klockan nio. Men av någon anledning blir det alltid stressigt till slut och vi springer till bilen och hoppas att allt som skulle packas ner ligger i väskan. Jag är en obotlig tidsoptimist!! Kaya har physiomotorik klockan kvart över nio och vi kom fem minuter försent och jag nockade backspegeln när jag skulle köra ut ur garaget. Inte bra att att stressa på en måndagmorgon... hrm.. backspegeln fick som tur var bara en liten skråma. 


Tog några kort hemma hos oss idag. Blev så inspirerad av bilderna på huset i Helsinborg, men så vitt är det inte hemma hos oss. Men har precis ringt en målare (köket är lite komplicerat att måla så vill inte ge mig på det själv), nu får det bli ny färg på väggen i köket som är röd. Vill ha en ljus grå nyans. Och de vita stolarna därtill....
Hemma hos oss idagKöpte nya ansiktsprodukter när jag handlade ifrån märket Zoè som man hittar på Migros här i Schweiz. Bra pris (ansiktskrämen kan ju kosta hur mycket som helst och jag har provat båda dyrt och billigt och märker ärligt sagt nästan aldrig någon skillnad). Krämen är prisbelönt och tydligen används den även av Michelle Obama. Får väl se om den håller vad den lovar till en gamling som jag:-).
Nu är det kaffetime... men hur var det med den sunda starten på veckan... den får vi nog ta imorgon, blev så fruktansvärt sugen på bullar (som jag hade i frysen)

1 Comment »

This entry was posted on måndag 16 januari 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Monday och en obotlig tidsoptimist”

  1. Den krämen ska jag pröva nästa gång jag är i Schweiz. mor

    SvaraRadera

Använder Blogger.