Nya tag

torsdag 19 januari 2012

Frukosten avklarad och känner mig mycket piggare än igår och har ingen feber. Bryter sällan ut när jag känner mig krasslig och går över på någon dag. Fast ibland tänker jag att det skulle vara bättre att blir riktigt sjuk och få ligga i sängen och bara gotta sig och låta sig betjänas är att gå omkring och känna sig halvtaskig . Men får ju vara tacksam att man är så frisk och har ett immunförsvar som tar kål på det mesta. Som en läkare sa en gång när jag var på hälsokontroll och svarade nej på alla hans frågor om sjukdomar och krämpor, jaha du är nog av den robustare sorten du. Peppar, peppar att det fortsätter så. 


Har bara lastträning med lille Cardinale på schemat idag. Och min största utmaning är att lyckas backa in hästtransporten på gårdsplanen utan några skråmor. Köra rakt fram är ju peanuts men backa är inte min starka sida ännu. Ja inga världsliga problem i casaneuhaus idag som ni ser. 

1 Comment »

This entry was posted on torsdag 19 januari 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Nya tag”

  1. Bildserie från lastträningen vill jag se här sedan :) Du visade ju stora talanger i somras vad det gäller backning med släp så jag tror du fixar det galant!

    SvaraRadera

Använder Blogger.