Planer inför morgondagen

onsdag 11 januari 2012

Imorgon blir det fullt upp när jag ska åka på en heldag till Zürich. Remo har utställning på Foto12 (www.foto12.ch) och eftersom han undervisar på hotell & restaurangskolan imorgon så får jag fixa utställningen. Ska dit tidigt på morgonen, och därefter hem till en gammal kompis (Lea) på lunch och hoppas hinna med en runda på stan efteråt när jag ändå är i Zürich. Och på kvällen öppnar utställningen för inbjudna gäster. Sedan blir det nog en god middag också innan det är dags att ta sista tåget hem. Blir nog inte så mycket med bloggandet imorgon:-). Ska bli kul och skönt att komma iväg lite och inte bara sitta hemma och jobba i stallkläder:-). Ja det blir min torsdag det, men får väl fortsätta med onsdagen först, är ju inte riktigt färdig ännu..:-)


Och förresten, tv kommer med imorgon också. Berns lokaltv Telebärn skickar med någon ifrån nyhetsredaktionen för att filma Remos debut. Så vi får ett tv-team i släptåg, får väl bara tacka och ta emot. 

Add a comment »

This entry was posted on onsdag 11 januari 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply

Använder Blogger.