Inspiration till sommarhuset

tisdag 21 februari 2012Tiden bara flyger just nu, det är ju redan onsdag och känns som jag precis steg upp och det var måndag morgon. Gårdagens utflykt med lillprinsen till ridhuset var över alla förväntningar. Han steg snällt in i transporten och ut igen. Var nyfiken på allt nytt och uppförde sig exemplariskt i ridhuset. Väluppfostrad kille:-).


Nu när det börjar bli vår i luften så längtar man ju till sommaren. Vi blev ju sommarstugeägare förra året på underbara Öland. Just nu står huset tomt och väntar på att väckas till liv. Kök, badrum ja allt är utrivet och snart ska det renoveras och inredas. Till våren kommer ett badrum att byggas till, tak läggas och även ett stort fönster ska sättas in (detta gör vi dock inte själva). Sedan väntar målning in och utvändigt, bygga in ett kök, lägga golv och ja inreda! Så vi kan njuta av de ljuvliga sommardagarna och de ljusa kvällarna i vårt lilla paradis. Hittade en underbar idee på ett tvättställ i en gammal inredningstidning som jag blev väldigt förtjust i. De har använt en köksö ifrån IKEA till tvättställ, sågat av benen några centimeter och laserat den brun. Enkelt och sååå snyggt med mycket plats runt handfatet. Har i och för sig redan valt ut handfat och skåp, men tåls att tänka på...Har tagit kort på bilderna i tidningen

Och även IKEA har fått in några nyheter bland trädgårdsmöblerna som jag tycker är snygga. Hade egentligen tänkt mig vita möbler (kan man ju ändra på med lite målarfärg). Men tycker de grå är väldigt fina också och med en vit kudde därtill blir det ju bli perfekt. 


1 Comment »

This entry was posted on tisdag 21 februari 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Inspiration till sommarhuset”

  1. Snyggt!! Fast just det handtaget gillar inte jag, men köksön var snygg :)

    SvaraRadera

Använder Blogger.