Iskyla och fredagskväll

fredag 3 februari 2012

Herrejösses vad kallt det var idag! Är inte rustad för dessa temperaturer.. Blev en promenad med lillkillen i förmiddags och jag trodde fingrarna skulle frysa av (hade tjocka skidhandskar på mig). Måste erkänna att jag vände efter en stund, det blåste en isig vind rakt i ansiktet, hua. Han får röra sig bäst själv i hagen vid dessa minusgrader. 
Fredag har vi ju idag och skulle allra helst mysa hemma med brasa, god mat och ett gott vin därtill. Men ska på årsmöte med ryttarföreningen.. med middag därtill. Hästmänniskor är ju ibland ett släkte för sig och även om det finns en del coola tjejer (och killar) i vår klubb så är det ändå en väldigt brokig blandning jag ska tillbringa fredagskvällen med. Tycker man kan lägga årsmöten på en annan veckodag än fredagar.. 

Så nu får det bli lite fredags-eftermiddags-mys på soffan istället (har storstädat huset så är väl förtjänt). Och visar mitt nyförvärv på kuddfronten, med fjärilar. I love butterflies:-). Ha en skön fredagskväll i kylan!!3 Comments »

This entry was posted on fredag 3 februari 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Iskyla och fredagskväll”

 1. Här är också jättekallt minus tolv. Ikväll blir det pizza. Badrummet börjar ta form. Nästa vecka hoppas vi att mattläggaren kommer. mor

  SvaraRadera
 2. Spännande, du får skicka kort! Här ska det bli -15 i helgen.. Kram Sarah

  SvaraRadera
 3. Tjenhej

  Vilken fin kudde!

  kram o trevlig helg

  SvaraRadera

Använder Blogger.