Njuta av solens värmande strålar

lördag 18 februari 2012

Vilken ljuvlig och solig lördag! Ska snart sätta mig på terassen och njuta av det värmande solstrålarna som får en att tänka på våren. 


Gårdagens ridtur var en sådan man inte glömmer på länge. Fyra tjejer och fyra pigga hästar i solsken och gnistrande pulversnö. Vi red upp riktigt högt (ca. 1000 m) genom en underbar skog och galopperade och flera kilometer genom pulversnön. Hästarna ångade i den kalla luften av den långa galoppen och stämningen med gnistrande pulversnö, solsken och snötyngda granar var fantastisk! 


Premiären av musicalen Alperose på kvällen var också en höjdpunkt. De hade förvandlat en utställningshall till en värld för sig med marknadstånd där man kunde äta mat från världens alla hörn, barer, en lite sjö i mitten med en bro över. Och scenen var fantastisk och väldigt påkostad med staden Bern som kuliss i bakgrunden. Den enda nackdelen, det var fruktansvärt varmt därinne. Kändes som en sådan där klibbig högsommardag när det är 35 grader varmt ute och man satt och svettades. De får nog skruva lite på värmekonceptet. Men en upplevelse var det och en dag/kväll som heter duga. 


En vacker ros pryder min silverbricka på soffbordet


1 Comment »

This entry was posted on lördag 18 februari 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Njuta av solens värmande strålar”

  1. Vintern kan också vara härlig. Igår hade vi sol och känning av våren här också. mor

    SvaraRadera

Använder Blogger.