Nu har jag bokat en resa...

torsdag 16 februari 2012

till Skåne och syster Magdalena! När man bor utomlands så är det alltid lika kul att komma hem igen. Hemma är i och för sig egentligen Småland och Öland. Men Skåne känns också lite som hemma, gillar den delen av Sverige! Havet, öppenheten, närheten till Köpenhamn. Nu är början av mars kanske inte den ideala årstiden, så njuta av havet (som saknas här i Schweiz) blir det nog inte. Men lite annat smått och gott får vi hitta på:-). Bara en sådan sak som att åka till Maxi och handla tidningar och godis, det är grejer det:-). 


Min trädgård ser så fruktansvärt trist ut i detta snöblaskvädret så låter mig inspireras av några sommarbilder. Tänk vad underbart när man kan öppna upp de stora fönstren på morgonen och tassa ut barfota på terassen och njuta av en kopp kaffe i solskenet. Längtar! 
1 Comment »

This entry was posted on torsdag 16 februari 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Nu har jag bokat en resa...”

  1. Vad kul att du har bokat. Ja man längtar till våren. Jag ska utöka min grönsaksodling på Öland. Har redan förberett landet.Det ska bli kul nu när man har tid att sköta det. mor

    SvaraRadera

Använder Blogger.