Sköna söndag

lördag 11 februari 2012


Blev en tidig morgon idag. Vaknade av någon anledning klockan 7.20 både igår och idag. Lite för tidigt för min smak. Gårdagen blev en riktig slappardag. Men först stod lastning av lille Cardinale på programmet och efter lite diskussion och tillslut användande av en lina så gick lillkillen in och mumsade glatt på morötter i transporten. Ett framsteg! På eftermiddagen hade jag och Kaya hemmaspa. Ett långt och varmt bad och därefter låg vi i sängen med varsin dator och hade det mysigt (när snön yrde ute). Levin fick gå på bio med en kompis och kolla på Star Wars och var lycklig han. På kvällen blev det tacos och talangjakt på tv. En kväll som barnen gillade.. (förutom att Kaya inte kan sitta stilla under hela programmet och försvann upp på övervåningen och ställde om i hela hamsterburen, spån på hela golvet som följd.. mindre kul..). 


Ja och nu har vi redan söndag och en ridtur i snön och middag hos svärmor står på programmet. 


Tänkte tipsa om lite fina smycken först. Uno del 50 är ett spanskt märke med silversmycken som jag älskar. Surfade runt lite på deras sida igår såg både det ena och det andra som jag skulle kunna tänka mig att ha i smyckesskrinet.  
2 Comments »

This entry was posted on lördag 11 februari 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Sköna söndag”

  1. Håller med dig, jättefina smycken. Härm snöar det idag men senare idag skall det bli sol och en plusgrad. Blir nog en promenad på isen. mor

    SvaraRadera
  2. Oj då har ni varmare än vi har, hade nio minusgrader i förmiddags.

    SvaraRadera

Använder Blogger.