Vilken skillnad lite färg kan göra

torsdag 2 februari 2012

Köket blev jättefint och jag är såå nöjd. Känns luftigare och ljusare än innan. Och mer harmoniskt. Tänk vad man kan förändra bara med lite färg. Dagen har annars varit väldigt frostig med snö, blåst och minusgrader, hua. Så blev mer inne än ute idag. Ingen promenad med lillhästen i detta väder, han får röra sig bäst själv i hagen:-). Lite födelsedagsshopping blev det också, för vi har ju en kille som fyller nio år nästa vecka. Otroligt vad tiden går snabbt!
Ja och ikväll kommer vi i TV... spännande och lite nervöst, undrar ju vad dom gjorde med allt filmmaterial. Tillslut klipps det ju ner till typ 3 minuter och är inte säker på om jag tycker om att se mig själv i TV.. ska lägga ut länken när det är ute på internet.  


Före

Efter


3 Comments »

This entry was posted on torsdag 2 februari 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Vilken skillnad lite färg kan göra”

  1. Vilken skillnad. Det blev ju jättebra. Här är också kallt men sol och fint. I helgen står Växjö i centrum för det är melodifestival här. kram mor

    SvaraRadera
  2. Snyggt, har du målat själv?

    SvaraRadera
  3. Nej, målade inte köket själv. Brukar göra det (målade sovrummet och badrummet innan jul), men det är så många hörn och kanter i köket och behövdes läggas fogar på flera ställen (något jag inte behärskar ännu). Så jag lät det göras för att det skulle bli riktigt snyggt. Särskilt fogarna ser proffsiga ut i samma färg som väggen.

    SvaraRadera

Använder Blogger.