Vilket missöde

måndag 6 februari 2012

Remo tog den stora (fyrahjulsdrivna) bilen idag för han hade en fotografering. Så jag fick ta "den bilen som inte är gjord för att köra i iskyla och halt vinterlag" för att åka till stallet. Sagt och gjort. Vägarna är ju torra så det var väl ok, men runt stallet är det pressad snö och is på marken.. så jag tänkte ställa mig högt uppe på gårdsplanen innan den började sluttna.. bara det att bilen stannande inte utan kanade som en kälke på hal is.. och jag fick stopp på den tack vara handbromsen precis innan vi hade kraschat väggen. Och därifrån gick det inte en meter vare sig fram eller tillbaka....


Fick vänta tills någon kom hem och det tog oss nog 45 minuter med mycket grus, salt och aska och höbalar längs husväggen (ifall jag skulle kana in där) innan jag lyckades ta mig upp på vägen igen. Vilken början på en måndag!!Så för att göra något bra av denna dag så får det nu bli nybakta muffins "trots att det är måndag och-börja äta sunt dag":-)

7 Comments »

This entry was posted on måndag 6 februari 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

7 Responses to “Vilket missöde”

 1. Hehe :) Har den ens vinterdäck?!?

  SvaraRadera
 2. Eftersom det inte är tänkt att vi kör med den när det ligger snö så har den bara sommardäck:-). Men nu är den till salu!

  SvaraRadera
 3. Hmm, tveksamt om det är så sunt att erkänna att du har kört med sommardäck på Porschen vid vinterväglag, på landsbyggden dessutom! EXTREMT stor blondinvarning!

  SvaraRadera
 4. Förmodligen var du traktens stora samtalsämne ikväll....

  SvaraRadera
 5. Ja det där med blondinvarning tänkte jag också på och håller faktiskt med dig ... men jag har alltid varit emot köpet av den bilen av den anledningen att jag behöver en bil som funkar i alla väderlag.. och beslutet att köpa den gjordes av en man:-). Ja tror säkert att jag var samtalsämne där uppe på landsbygden ikväll.. som tur är har jag fått bilägaren
  att inse att den ska bytas mot något som passar till en familj med hästar och andra småkryp...

  SvaraRadera
 6. Bra försök, men hur mycket du än försöker så var det inte Remo som körde bilen till stallet.... ;-)

  SvaraRadera
 7. Men var tvungen att åka till stallet:-)

  SvaraRadera

Använder Blogger.