Blod och tårar

söndag 25 mars 2012

Ja det blev några gråa hårstrån till i samlingen idag igen... det var ett himla liv i vår trädgård innan när sju barn försökte enas om studsmattan (vi är det enda huset i kvarteret som har en studsmatta, väldigt populärt.. men de får bara hoppa tre åt gången därav dessa diskussioner). Plötsligt hörs ett skrik som tyder på att nu har det hänt något.. springer ut och alla barn pratar upprört i mun på varandra.. Kaya hade slängt en fylld vattenpistol i huvudet på grannpojken som nu hade ett hål i huvudet kunde jag tyda mellan hojtandet... (enligt henne hade hon velat träffa Levin, men till saken hör ju att man kastar inte vattenpistoler på någon överhuvudtaget). Jag sprang över till grannen och mycket riktig, mamman pratade redan i telefon med någon på akuten och den lille stackaren satt på trappan och höll gråtande ett tryckförband för pannan, blodet rann ner över ansiktet och droppade på tröjan... Oj, oj, oj... Ja nu har det gått någon timme och han har fått såret sytt och tejpat och mår bra igen. Men ett litet ärr kommer han nog få mitt i pannan som minne, och jag några fler grå hårstrån...


En smutsig liten tjej som fick hoppa in i duschen efter detta drama. Och lite senare får hon gå och säga förlåt...3 Comments »

This entry was posted on söndag 25 mars 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Blod och tårar”

  1. Jag hade plockat bort studsmattan...innan det händer något ännu allvarligare...

    SvaraRadera
  2. Studsmatten var egentligen inte boven i dramat, de var inte ens uppe på den när det hände...

    SvaraRadera
  3. Det förstod jag, men det var väl den de bråkade om?

    SvaraRadera

Använder Blogger.