En liten fikapaus

tisdag 6 mars 2012

Väskan är packad och incheckad, huset är (någorlunda) rent, tvättkorgen nästan tom och kontorsjobb avklarat. Har pussat på hästen min och hämtat barnen tidigt på Tagesschule (fritids). Då tyckte jag att nu är det dags för en fikapaus och så fick det bli (jag är nämligen en livsnjutare och tycker man ska förgylla vardagen så ofta det går :-). Så nu sitter jag här mätt och belåten. Barnen hade i och för sig inte mycket tid över för mig, det är bara leka ute med kompisar som gäller. Och sen förstår det inte riktigt varför mamma ständigt ska ta kort på allt i tid och otid (då måste man ju vänta på sin tårtbit...). 


Nu måste jag röja bort allt avfall från mina klippta bambusar som ligger och skräpar i trädgården. Och ikväll kommer Remo hem efter två dagar i Zürich där han har haft en fotografering. Eftersom vi inte ses mer denna veckan så får det bli en god middag också, indisk tikka masala (men fuskar lite där och kör med färdig sås). 


1 Comment »

This entry was posted on tisdag 6 mars 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “En liten fikapaus”

  1. Det ser gott ut. Ha en bra resa till Sverige. Vi ses på fredag. mor

    SvaraRadera

Använder Blogger.