En vecka med något att se fram emot

söndag 4 mars 2012

Söndagskväll och jag sitter här mätt och belåten och barnen sover. Ikväll blev det en vitvinrisotto med lufttorkad skinka och karljohansvamp med en sallad till. Var väldigt gott! Blev ännu en dag i vårens tecken (imorgon ska det tydligen snöa.. hua.. tror det först jag ser det). Var ute på en härlig ridtur och därefter på en en promenad med min lille unghäst. Kom hem ifrån stallet och möttes av min dotter utomhus klädd i en sommarklänning med bara axlar och crocs därtill (barfoto som sig förstår). Ja hon är allt lite galen den flickan, lite sol och varmare temperaturer och det är redan sommar. Finns liksom inte något mitt emellan där. Kom ihåg när jag jag var liten och man blev förmanad att inte ta av sig kläderna för tidigt för att man skulle bli sjuk. Tror inte på det där längre för Kaya kan springa ut barfota mitt i vintern och hon är (nästan) aldrig sjuk. 


Nu väntar en vecka med en resa! Flyger med Kaya till Köpenhamn på onsdag och åker vidare till Skåne. Underbart att ha något sådant att se fram emot!! Men känns som om det finns en hel del att göra innan vi får sätta oss på flygplanet. Jag är en person som inte tycker om att åka iväg och lämna oording efter mig så det stora berget med tvätt ska bort, Kaya ska till frisören, röja lite här hemma och en del kontorsjobb och en sväng till stan för att fixa några grejor (bland annat en fjärilskudde:-). Och på tisdag är det skola för min del igen (resan från Rubigen via Bern till Zürich tar en och en halv timme en väg), så hela dagen ryker där. Remo ska till Zürich för ett fotouppdrag måndag och tisdag så är själv här hemma också. Ja full rulle blir det och det är ju precis vad jag gillar!


Ta det bara lungt skulle nog vår yngsta familjemedlem Lila säga och sträcka lite på sig


2 Comments »

This entry was posted on söndag 4 mars 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “En vecka med något att se fram emot”

  1. Hihi. Jag ser inte skillnad på henne och Nahla. Snart kommer mina kattungar !! M.

    SvaraRadera
  2. Ja de är väldigt lika, men Nahla är inte lika vit. Spännande:-), see you soon:-)

    SvaraRadera

Använder Blogger.