Sängen nästa...

måndag 5 mars 2012

Klockan är kvart i elva och jag har precis betalat en hög med räkningar. Ja finns ju faktiskt saker som är mindre roliga att göra och betala räkningar hör definitivt därtill. Men nu är det gjort och tänker faktiskt slappa lite på soffan innan sängen nästa (tvätten i maskinen får vänta till i morgon). Dagen flög bara förbi och som jag förutspådde så har jag inte hunnit med alla måsten. Skulle ha packat väskan vid det här laget (kan nämligen checka in på tågstationen i Belp, tio minuter härifrån imorgon så slipper jag släpa på väskan till flygplatsen). Har nu insett att jag nog inte hinner åka till Zürich imorgon (skola), men kan som tur är repetera den modulen vid ett senare tillfälle, vill ju inte missa någon föreläsning. 


Plockade fram lite kläder i vårens tecken och denna styling gillade jag väldigt mycket med den löst sittande tröjan (den är längre bak än fram och är inhandlad på Zara). Fotograf är Kaya (därför lite suddigt).
Kayas nya favoritprogramm är förrästen Germanys next topmodel med Heidi Klum. Idag stylade hon sig i bikini och trippade runt i vardagsrummet som en liten fotomodell och poserade med sitt nyklippta hår för kameran. Trodde man lekte med dockor när man var sex år gammal? Add a comment »

This entry was posted on måndag 5 mars 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply

Använder Blogger.