Skön morgonstund

fredag 16 mars 2012

Fredag morgon, jag har precis avnjutit en skön frukost i lugn och ro. Solstrålarna silar in genom fönstret och ännu en underbar dag väntar. Idag har vi inget program och inga aktiviteter på eftermiddagen så jag ska faktiskt smörja in lite solkräm och lägga mig i solen och bara njuta. Och får förhoppningsvis lite färg också. 


Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på till fredagsmiddag eftersom jag ska åka och handla  (blev väldigt mycket mat här) men har ingen inspiration just nu.. (något som sällan händer mig när jag ska laga mat). Kommer förhoppningsvis på något när jag är i affären...


Nu sa de precis på radion att det blir grillväder idag, upp till 22 grader varmt.. tål att tänka på.. ska jag inviga grillsäsongen?1 Comment »

This entry was posted on fredag 16 mars 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Skön morgonstund”

  1. Här ska det bli upp till 12 grader idag. Då blir det att inhandla penseér och göra fint i trädgården. Våren är den bästa årstiden. mor

    SvaraRadera

Använder Blogger.