Fina ting

onsdag 4 april 2012

Godmorgon i stugorna! Redan onsdag, veckan började ju nyss!! Jag är full av energi och har en hel del på agendan. Men först blir det en runda till min lille prins Cardinale för att kolla om han trivs i det nya stallet. Känns ju lite konstigt att inte åka till stallet varje dag nu när han är på inridning, men får ju en massa tid över till annat i alla fall:-). Och idag om en vecka beger vi ju oss till Sverige och Öland för att fortsätta med renoveringen av vårt lilla sommarhus. I eftermiddag har vi ett möte här hemma om ett kommande filmprojekt. Om allt går som planerat så ska Swisscom (i regi av en reklambyrå) använda vårt hus till ett filmprojekt till en ny produkt. Därefter är det simskola för sista gången för Kayas del och imorgon väntar sista skoldagen innan lovet med teaterföreställning på Kindergarten som jag ska titta på.  


Älskar fina ting och hittade denna underbara necessär igår som jag var tvungen att ha och lägga mit smink i. Love butterflies:-).2 Comments »

This entry was posted on onsdag 4 april 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Fina ting”

Använder Blogger.