Måndag igen

söndag 1 april 2012

Ja då var det måndag igen och sista veckan innan påsklovet. Tre veckors ledigt har barnen här. Inte alltid så praktiskt med så lång ledighet på våren, särskilt inte när man jobbar. För min del går det ju bra att organisiera då det (lilla) jag jobbar just nu sker hemifrån. Och nästa vecka blir det ju en Sverigeresa igen, till Öland och vårt lilla hus denna gång.


Flytten av Cardinale igår gick jättebra! Hittade dit utan några missöden (hade varit lite nervös för att köra fel då jag inte är någon höjdare på att backa med hästtransporten). Men inga missöden. C trippade in i transporten utan att tveka och stod lugnt och stilla hela resan. Han ska gå tillsammans med ett fuxsto och vi släppte ihop dem direkt i en jättestor hage. Gick hur bra som helst. Sedan tog vi in dem i den stora lösdriftsboxen som de har ihop för att se hur det gick (boxen är jättestor, skulle passa till minst fyra hästar). Inga problem det heller. Så det här blir nog bra och snart har jag en ridhäst:-). 


återkommer lite senare med ett recept på en god favorit som vi lagar ofta här hemma. 


Cardinale och Chloé i den nya stora hagen (har inget zoom på detta objektiv, så lite svårt att fotografera på avstånd)
2 Comments »

This entry was posted on söndag 1 april 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Måndag igen”

  1. Han kommer få riktigt fina bakdelsmuskler bara av att gå i den hagen :)

    SvaraRadera
  2. Ja det är fördelen med kuperade hagar:-), ena halvan är väldigt kuperad och sedan är det en stor platt yta också, galopp i uppförsbacken blir bra:-)

    SvaraRadera

Använder Blogger.