Monday, monday..

måndag 23 april 2012

Ny vecka igen, men ingen riktig vardag här ännu då barnen fortfarande är lediga. Har en del pappersarbete och telefonsamtal att fixa och ska dona lite härhemma, packa upp och tvätta. Och åka och pussa på min lille häst som jag inte sett på snart två veckor!! Pratade precis med Eva, som rider in honom, och igår hade hon ridit på honom i skogen för första gången. Kan knappt föreställa mig att det nu blivit en ridhäst av min lille unghäst. Han är jättesnäll och okomplicerad och de har alla blivit väldigt förtjust i honom (vilket jag förstår). 


Nu har barnen precis bakat en kaka efter eget recept.... men typiskt dem så har de lämnat ett kaos efter sig och stuckit ut för att leka.. det där med att städa när man gjort något är tydligen väldigt svårt att lära sig. 


Tog några interiörbilder hemma hos syster min häromdagen som ni får se här
2 Comments »

This entry was posted on måndag 23 april 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Monday, monday..”

  1. Lyssnar just på radio Kalmar. Det är en tjej som pratar inredning och hon har en blogg. Hon bor på Öland. Du kan söka på inredningsfrun, så hittar du bloggen om du inte redan känner till den. kram mor

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, jo den bloggen har jag redan hittat:-). Kram

    SvaraRadera

Använder Blogger.