Nöjd med mig själv och påskhelgen

måndag 9 april 2012

Ja känner mig faktiskt väldigt nöjd och belåten just nu efter denna långa helg. Har precis njutit av ännu en god spagetti carbonara och ett glas rött (tjatar lite mycket om just denna rätt, men är verkligen en stor favorit här hemma just nu). Barnen och mannen sitter framför tv:n och jag  får några minuter i lugn och ro. Tvättstugan är nära på tom på smutstvätt, något som händer väldigt sällan och känns väldigt bra. Nu gäller det bara att skriva en lista så jag inte glömmer något inför resan hem till Sverige. Katt och husvakt är fixad. Och någon som tar hand om Levins grodyngel (han skulle blir väldigt ledsen om de inte överlevde när vi är borta). Hästarna är väl omhändertagna. Det är bara en runda till affären, packning, klippa gräset och resa till Zürich och fyra timmars föreläsning som står på programmet imorgon (hoppas jag hinner med den där resan till Zürich överhuvudtaget...). Snart kommer vi till Öland och vårt andra hem som väntar på att bli färdigt (ja det krävs en hel del jobb innan vi kan flytta in). Som tur är har vi hjälp av min Far och även av en byggfirma att förverkliga vårt lilla drömhus! 


Lila chillar med restan av familjen...

... och ljusen är tända här hemma

4 Comments »

This entry was posted on måndag 9 april 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Nöjd med mig själv och påskhelgen”

 1. Här på Öland är allt bra. Väderutsikterna är växlande men den värsta kylan verkar vara över. Huset står och väntar på er. mor

  SvaraRadera
 2. Ni verkar alltid ha det så mysigt! Härligt!

  SvaraRadera
 3. Vi dyker nog upp på fredag på Öland.

  SvaraRadera
 4. Ja hoppas kylan är över! Då ses vi på fredag (Martin)! Hur vore det med grillkväll?

  SvaraRadera

Använder Blogger.