Biltvätt med följder

onsdag 9 maj 2012

Dagen började med en ridtur på Cardinale. Första gången vi red ut. Det är en aning vingligare än att rida på en "vanlig" häst och han kan inte hålla takten i skritten riktigt ännu utan faller i trav ibland. Allt normalt för att vara unghäst och ny inriden. Underbar känsla och han är så snäll. Nyfiken och tittar på allt men inte ett dugg rädd. Och när vi skulle trava i en uppförsbacke så blev det galopp i stället. Inte dumt alls. 


Efter lunch så åkte jag och Kaya för att tvätta bilen (något som verkligen behövdes). Och när jag dammsuger i godan ro så hör jag plötsligt ett illtjut! Då har hon stackarn lyckats klämma fingret i en dörr. Pekfingret. Oj vad hon skrek. Var ganska så mosigt under nageln och svårt att se hur allvarligt skadat. Så det var bara att sätta sig i bilen och köra till läkaren (och bilen den var inte ren ännu, men spelar ju inte så stor roll i det ögonblicket). Ja väl där blev hon ordentligt omplåstrad. Fingret var väldigt svullet och såret väldigt djupt (men blödde inte mycket). Men var ingen mening att sy då det inte var ett snyggt snitt utan som sagt var mer tilltryckt och mosigt. Hon fick en skena också så hon kan hålla fingret stilla. Stelkrampsspruta som avslutning och en stolt liten tjej med ett tjockt finger (ja visst är det ju lite häftigt att ha ett stort bandage att visa upp:-). Ja det var min onsdag i stora drag. I morgon ska det bli 26 grader så hoppas få lite tid över och njuta av solen! Och i natt tänker jag sova mer än fem timmar! 


Omplåstrad flicka

På vårt bord i kväll, färska hallon...

och ranunkler, älskar den blomman (men vet inte om den heter så på svenska också?)

1 Comment »

This entry was posted on onsdag 9 maj 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Biltvätt med följder”

  1. Det som gör så ont, stackars!!

    Kram till Kaya :)

    SvaraRadera

Använder Blogger.