Blöt tisdag

måndag 21 maj 2012

Ja här öser regnet ner.. men enligt väderleksrapporten ska det bli bättre och det hoppas jag verkligen! Lyckades med bravaden igår att glömma telefonen ute på bordet och upptäckte det först när den legat ett tag i ösregn.. ja den funkar inte längre. Nu ska jag till veterinären och vaccinerar två katter och sedan väntar ett möte i eftermiddag. Och göra fint här hemma inför filminspelningen i morgon.


Min man kom hem ifrån Cannes igår och hade i alla fall en av stjärnorna i kameran, Adrien Brody (the pianist). Tänkt var Leonardo di Carprio också men han var inte där. Adrien var en cool kille och bilderna blev bra (men ingen blå himmel i bakgrunden tyvärr, grått och regnigt på Rivieran också).


Några bilder ifrån vårt vardagsrum denna morgon
 Trädgården blir riktigt grön i allt detta regn

4 Comments »

This entry was posted on måndag 21 maj 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Blöt tisdag”

 1. Sååå fint du har det! Lycka till i morgon!/Anna

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder, och så fint ni har det! Ser fram emot att se fler bilder på ölandshuset när du gått igång med piffet:) kram

  SvaraRadera
 3. Förresten, vilken fin fjärilskudde, går den att få tag i? kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte fjärilskudden på affär här i Schweiz som heter Pfister, men den är slutsåld sedan länge. Såg faktiskt kudden i Sköna Hem också och tror den var ifrån R.o.o.m, men är inte riktigt säker.

   Radera

Använder Blogger.