Fredagsfeeling

fredag 18 maj 2012

Huset är städat, kvällens mat är inhandlad, solen skiner igen och det är fredag. Bättre kan det ju knappt bli. Jag och Kaya var en sväng och hälsade på Cardinale och tittade på hans lilla sårskada. Han lyckades trampa över rampen när han lastades ur häromdagen och fick ett sår på insidan av bakbenet. Men som tur var är bara ytligt och nu är det torrt och fint och benet är varken svullet eller varmt. Har hittills aldrig haft några problem med infektioner eller liknande så han är nog inte särskilt känslig (i och för sig så har han sällan några sår överhuvudtaget, peppar, peppar att det fortsätter så). Kaya skulle ta en bild på oss men det var nog inte så lätt, för av typ femtio foton så var det bara två som såg någorlunda ut...


Nu ska vi njuta av fredagseftermiddagen och kvällen här! Tänker laga något gott och om det blir som jag tänkt mig så lägger jag ut receptet. Väntar på bilder ifrån dagens köksbygge i Ölandshuset också, är fruktansvärt nyfiken! Ha en skön fredagskväll!


Pussar på världens sötaste häst


2 Comments »

This entry was posted on fredag 18 maj 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Fredagsfeeling”

Använder Blogger.