Mors dag

söndag 13 maj 2012

God morgon söndag. Här är det mors dag och jag fick jättefina presenter av barnen. Ett anteckningsblock med ett hjärta på och en kruka som var fint målad och allt omsorgsfullt inpackat (i skolan). Gulligt! 


Det blev ingen ridtur som planerat i går. När jag kom till stallet så var Cardinale genomblöt av allt regn så ville inte lägga på en sadel. Vi hade ju extrema temperatursvängningar de senaste dagarna, trettioen grader och sol i fredags och åtta (!!) grader och regn igår. På kvällen hade vi besök av Roger och Nicole med deras lille kille Tim ifrån Zürich och jag dukade fint och vi grillade och hade en mysig kväll (grillen fick stå under tak och vi åt givetvis inne, inte särskilt mysigt att sitta ute i dessa isiga temperaturer..). 
Nu blir det en utflykt tillsammans med svägerskan Morena, vi ska åka och titta på vackra arabhästar då stuteriet Al Guwa Arabians har en stor tillställning idag.

1 Comment »

This entry was posted on söndag 13 maj 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Mors dag”

  1. Det bästa är att bli uppvaktad av barnen med egengjorda grejer. Fint!

    SvaraRadera

Använder Blogger.