Sommarhetta och rosa toner

torsdag 10 maj 2012

Vilken sommardag! Nästan trettio grader idag, känns lite ovant och man blir lite slö i värmen. Men har inte haft så mycket tid att njuta av solen då jag flängt runt från den ena terminen till den andra. Nu är jag hemma och efter en snabbis på loungen med en kopp kaffe har jag en hel del att göra här hemma också. Och har en liten tjej med feber. Barnen hade utflykt med hela skolan idag till Berns husberg Gurten. Men det var en trött Kaya som kom hem och nu har hon lite feber. Tror det är en reaktion på vaccinationen igår (hon fick ju ta stelkrampsspruta pga såret och då vaccinationen ändå skulle ske inom det närmaste fick hon sprutan med alla vaccinationer i). 


I kväll hade jag helst tänt grillen och njutit av det fina vädret. Men nej, har ett möte med föräldrarföreningen och trafiksäkerhetsgruppen. Väldigt spännande sysselsättning en strålande torsdagskväll.... Kanske jag ska be Remo att köpa hem sushi så vi kan äta en sen god middag i alla fall... :-).


Mycket rosa i min trädgård just nu, love it!

 Min klätterblomma har slagit ut (Clematis på tyska, ingen aning på svenska..). 
 Man kan tom skymta snöbergen i en hörna av trädgården

2 Comments »

This entry was posted on torsdag 10 maj 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Sommarhetta och rosa toner”

  1. Fina blommor. Det heter faktiskt klematis även på svenska. mor

    SvaraRadera
  2. Oj vad fina bilder! Å vad varmt å skönt ni verkar ha det, här är det snålt med värmen sm du förstår... Bara en 12-13 grader varmt i mitten av maj, blä!!!

    SvaraRadera

Använder Blogger.