Sömnig morgon

tisdag 15 maj 2012

Kom hem vid tolvsnåret igår från Zürich. Och kvart i över sex skrällde väckarklockan igen så inte mycket sömn här inte. Utan full fart och snart ska jag iväg på ett möte. Därefter till Swisscom, min gamla arbetsplats, på en avskedsaperetif. Som egenföretagare är det ju bra att ha ett stort nätverk och då är sådana tillställningar alltid välkomna. 


Mannen min fick ett sms igår kväll "kan du flyga med till Cannes på måndag och fotografera en hollywoodstjärna (får tyvärr inte skriva vem ännu). Men det är en person som vunnit en oscar. Sitta på riverieran och sippa champagne när det är filmfestival och fotografera hollywoodstorheter. Är allt lite avundsjuk..... 


Mina pioner på bordet just nu har slagit ut. Otroligt vacker blomma (ja vissa får fotografera stjärnor, jag nöjer mig med blommor:-)


1 Comment »

This entry was posted on tisdag 15 maj 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Sömnig morgon”

  1. Å vilken rolig grej för din man. Du får njuta av dina pioner i stället.. Vi åker till ön i eftermiddag, å så skönt det ska bli! kram

    SvaraRadera

Använder Blogger.