Vilken helg!

måndag 28 maj 2012

Ja vilken helg vi har haft och inte en minut  har jag kunnat sitta vid datorn. Dopet blev jättelyckat, fin gudstjänst, strålande väder och lyckad fest i trädgården med familj och vänner. God mat och glada gäster och en glad liten dopflicka, som faktiskt skötte sig exemplariskt i kyrkan och fick många fina presenter som smycken, klocka och en jordglob som symboliserar ett hon får en resa av sina faddrar Morena och Jürg när hon är äldre. Måste säga att jag tycker det var mycket bättre med dop nu när Kaya är sex år gammal jämfört med Levins när han fyra månader. Levin kommer ju inte ihåg någonting medans Kaya fick uppleva en dag och en fest som hon inte kommer att glömma. Vi åt god mat och drack gott vin, skrattade och hade en underbar eftermiddag utomhus. Var helt slut när alla lämnat festen vid sextiden och slocknade på soffan. 


Idag har dagen fortsatt i samma tema, solsken, grilla, äta gott och dricka vin ute i trädgården (här är det en röd dag idag). Men denna gång hemma hos släktingarna i Arch. Hela familjen på min Fars sida var samlade, vilket inte händer så ofta och det blev både grillat, ostbricka och efterätt. Mätta och belåtna ligger vi nu här hemma och däser. 


Här några bilder ifrån gårdagen. Jag tog inte så mycket kort, var mer fokuserad på att vara värdinna och fixa och dona med mat och allt som hör till. Men mannen min tog många bilder och visar några av dem en annan dag. 

Långbord på terassen dukat för dopfest


Vår argentinska grillmästare
Grillat och sååå gott

Salladsbuffet
En glad flicka som ska resa till Alaska när hon blir stor (om hon får bestämma idag)

 Mormor visar var Alaska ligger
 Pappa håller tal

 Morfar som kommit hela vägen ifrån Sverige
Dessertbuffet


2 Comments »

This entry was posted on måndag 28 maj 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Vilken helg!”

  1. Ser ut som ni haft en lyckad helg och fantastiskt fin dukning!

    SvaraRadera
  2. Your little girl just lovely, nice run on the blog. Thank you.

    SvaraRadera

Använder Blogger.