Alltid samma varje år...

tisdag 26 juni 2012

Jag lär mig nog aldrig.. för dagarna (eller) dagen innan vi åker hem till Sverige för sommaren så har jag sååå mycket att göra och det känns som att jag aldrig blir färdig... och det är likadant varje år. Det är tusen saker som ska fixas (ny kattdörr för den gamla är sönder, tvätta, packa, fixa i trädgården, skriva listor, instruerar husvakten..). Och mitt i allt lägger torktumlaren av! Varför händer alltid sådant när man allra minst behöver det? Undrar fortfarande i mitt stilla sinne hur Kaya och jag ska bära alla våra väskor i morgon? Längtar till vi sitter på tåget och kan slappna av. Fick igår reda på att Levins danska skolkamrat och hennes mamma åker samma tåg som vi imorgon. Till och med i samma vagn. Kul med lite sällskap:-). 


Ikväll var vi på cirkusföreställning i skolan, fyra kindergartenklasser uppträdde och det var suveränt! Hela gympasalen var full av förväntansfulla föräldrar och barnen var så duktiga. Och nu är klockan redan tio på kvällen och ska fortsätta med packning och installation av ny kattdörr (så bara våra katter kommer in i huset, har nämligen en grannkatt som går in och kissar hemma hos oss). Och hoppas att jag kommer i säng innan midnatt.. men vad gör lite för lite sömn egentligen, när jag äntligen får se vårt hus på Öland!!!


Efter föreställningen fick barnen sockervadd, ibland behövs det inte mycket för att bli lycklig2 Comments »

This entry was posted on tisdag 26 juni 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Alltid samma varje år...”

 1. Hoppas du hinner allt du måste hinna!
  Ha en trevlig resa mot Svedala och solen och vinarnas ö!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Så roligt att hitta hit till din fina blogg. Och en fasligt fin häst har du också. Trevlig resa till Sverige och vackra Öland:)
  //Cicki

  SvaraRadera

Använder Blogger.