Bullbak och ett himla farande hit och dit

måndag 25 juni 2012

Dagen har gått i rasande fart idag. Farande hit och dit på morgonen med barn och en sväng till stallet. Därefter en runda till stan för några ärenden. Hann med en sväng in i min favoritaffär och kollade på rean också. Nu får man ju alla sommarkläder för halva priset och sommaren har ju precis börjat (känns det som) Och det slank ner något i påsen också:-). Sedan hem och hämta barn och ställa sig och baka världens godaste sockerkringlor (samma som jag gjorde i söndags). Receptet har jag hittat hos Att vara någons fru. Underbart goda och enkla att baka. De var fortfarande varma när vi packade in oss i bilen för att åka till Levins avslutningsfest (fast skolan slutar först den 6. Juli). Kringlorna gick åt som smör i solsken och vi hade en mysig stund med lite sång och aperetif. Nu vankas det en sen middag, grillad ost (på spisen) och sallad. Imorgon måste jag packa!!


Blir man (socker) beroende av. Underbart goda


4 Comments »

This entry was posted on måndag 25 juni 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Bullbak och ett himla farande hit och dit”

 1. Ser ju fantastiskt goda ut! Vi är just hemkomna från ön och nattens om gick och även i dag stod verkligen regnet som spön i backen...Enda bra med det är att gräset växer. Nu hoppas vi att högtrycket även hittar till ön. Kram Victoria

  SvaraRadera
 2. ps. Ev skall vi (några bloggtjejer) få till en träff på ön i sommar. Är du intresserad av att hänga på så maila mig så återkommer jag, kram Victoria.

  SvaraRadera
 3. Ser väldigt goda ut! Trevligt med apertif:) kanske ses vi på ön då:) kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Vad kul, då kan ni prata bloggerska!

  SvaraRadera

Använder Blogger.