Friday

torsdag 14 juni 2012

Fredag igen, var tog veckan vägen? Tiden bara flyger och jag hinner inte riktigt med. Helg väntar och en solig sådan. Kan knappt tro att det nu är bara tio dagar kvar tills vi åker till Öland! Får nästan dagligen kort på hur renoveringen framskrider. Nya stora fönster i vardagsrummet har kommit på plats och nu ska golvläggaren komma och göra färdigt badrummet. Kommer att bli en bildkavalkad här på bloggen när jag äntligen är på plats:-). Första semesterveckan blir det mycket jobb i huset för min del, måla färdigt väggarna och sovrummen. Måla dörrar och garderober. Sätta upp lister, gardiner. Skruva ihop möbler. Ja listan kan göras lång och jag längtar efter att få sätta i gång. 


Får duga med lite köksbilder denna morgon1 Comment »

This entry was posted on torsdag 14 juni 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Friday”

  1. Verkligen fina bilder på ert kök! Är säker på att ert ölandshus kommer bli lika fint! Vi är på ön, solen skiner. Maken skruvar trall på altanen och jag vattnar framsidan så att gräset skall gro. Fotboll på radion i brist på TV. Ha det gott! kram Victoria

    SvaraRadera

Använder Blogger.