Glad midsommar...

fredag 22 juni 2012

...önskar jag alla hemma i Sverige! Här går den ganska så obemärkt förbi då det inte är något som firas i Schweiz. Och jag har faktiskt inte tagit över den traditionen, blir ju ändå inte samma sak när man är utomlands. Men en mysig fredagskväll ska det bli ändå:-).


Jag är om möjligt ännu tröttare idag.. Levin hade växtvärk i natt och vaknade typ fyra gånger. Då han lade sig ganska så sent (vi hade ju besök) och sov så dåligt så fick han faktiskt stanna hemma ifrån skolan idag och sova ut på morgonen. Missar inte så mycket en fredag, då dagen börjar med tre timmars slöjd:-). Och jag har hällt i mig två koppar kaffe och hoppas att jag ska vakna till. Två nätter med dålig sömn och uppstigning runt sex märks..


Här några bilder ifrån gårdagens grillkväll som började med uppdukat bord ute som jag sedan fick flytta in då världens åskväder kom och regnet bara vräkte ner i en halvtimme. Men sedan var det över och nu är det fint igen:-). Men som sagt var, nattliga regn är ju perfekt, så man slipper vattna i trädgården


Dukat på uteplatsen

 
Jättegod sallad med tunt skuren zuccetti och gröna sparrisspetsar. Olivolja, citron, salt, peppar och hyvlad parmesanost


Avocadosoppa till förätt
 Svägerska och svärmor (som ser lite arg ut, men det var hon inte:-)
 Grillen fick vi ställa under taket då skyfallet kom

3 Comments »

This entry was posted on fredag 22 juni 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Glad midsommar...”

 1. Så härligt det ser ut! Ha en skön dag!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Underbart! Yes, vi firar på än. Traditionsenligt på Skäftekärr. Kram Victoria

  SvaraRadera
 3. Vi firade också på Skäftekärr. mor

  SvaraRadera

Använder Blogger.