Inte många knop idag

onsdag 13 juni 2012

Här har vi en väldigt slapp (och grå) onsdag (fast nu i skrivande stund tittar faktiskt solen fram). Sov ut på morgonen och hasade nog runt i pyjamasen till elvasnåret då barnen har studiedag idag. Nu har vi varit en vända i stallet och i sportaffären där Kaya och Levin fick var sitt par skor. Nu vankas det lunch och lite soffhäng. Skönt med slappa dagar ibland! Idag om två veckor bär det ju av till Öland och jag längtar!!!! Håller just nu på och funderar vilken fåtölj jag ska beställa. Vi var ju på Ikea häromdagen och kollade på möblerna till huset (en soffa, en fåtölj och ett matbord). Men nu såg jag att det finns två olika Ektorpsfåtöljer och kan inte bestämma mig vilken som passar bäst.


Vilken är snyggast? 

3 Comments »

This entry was posted on onsdag 13 juni 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Inte många knop idag”

 1. Hej, har just hittat hit och ägnade gårdagen att kika igenom tidigare inlägg. Du/ni verkar ha en härlig tillvaro och du skriver bra! Tycker absolut den vänstra. Har sjäkv kikat på den och ny klädsel från Bemz... Lycka till, Öland låter ljuvligt. Förresten, såg din kudde med fjärilar från Pfister, kan dock inte hitta den på nätet, har du sett den nyligen?

  Kram / Marléne i Grenoble

  SvaraRadera
 2. Tack:). Tror inte kudden finns kvar, skulle köpa en till min syster för ett tag sedan och då var den slutsåld.

  SvaraRadera
 3. Den högra, lite högre är finast :) Tycker jag!

  SvaraRadera

Använder Blogger.