Måndag och mycket att tänka på

måndag 18 juni 2012

Ännu en ny vecka och en varm sådan, högsommarvädret fortsätter. Nu är det snart bara lite mer än en vecka kvar tills vi åker till Öland, kan knappt tro det. Men nu börjar jag också bli lite smått stressad för har en himla massa att göra innan det är dags för semester. Lite jobb, pappersarbete, skriva färdigt mitt examensarbete, massor med jippon och terminer med barnen (avslutningar, cirkusuppträdande, ögonläkarebesök.. listan är lång). Ordna med alla djuren inför semestern. Så denna veckan kommer nog bara flyga förbi och snart sitter vi på tåget norrut (och tar med oss sommarvärmen:-).


Snart kan vi lufta huvudet vid havet!

2 Comments »

This entry was posted on måndag 18 juni 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Måndag och mycket att tänka på”

  1. Tänk! en annan drömmer om att åka söderut, till solen och värmen. Här hemma är det ju inte alls ngn sommar! Men det är väl så att inget slår en svensk sommar!
    Kram och välkomna hem! Vad är det för examensarbete (för en som är ny läsare)??
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Tack:-). Ja det är väl så när man bor mer söderut, då vill man hem till svensk sommar (fast gärna utan regn:-). Jag har gått en vidareutbildning i Social Media (är utbildad inom marknadsföring). Kram Sarah

    SvaraRadera

Använder Blogger.