Ny design och ett boktips

tisdag 5 juni 2012

Vaknade till en regnig morgon. Och jag som ska ut och rida. Känns föga inspirerande i detta väder. Som ni ser har jag efter mycket knåpande fått till en ny header på bloggen som jag faktiskt är nöjd med. Krävs lite övning måste jag säga innan det blir något så när som man vill ha det. 


Nu skulle jag helst av allt lägga mig på soffan och läsa då jag är fast i min bok. Vet inte hur många böcker jag läst de senaste tjugofem åren men i slutändan är det några få böcker som verkligen etsar sig fast i minnet. Deborah Spungens bok Inte som andra döttrar är en sådan bok. Läste den nog första gången när jag var femton år gammal (ja och det är ganska så länge sedan;-) och har nog läst den minst en gång till sedan dess. Det är en sann historia om en mammas kamp om sin psykiskt sjuka dotter som hittas knivhuggen i rum nr 100 på Chelsea Hotel i New York i slutet av sjuttiotalet, mördad av sin pojkvän Sid Vicious, sex pistols. Det är skrämmande att läsa hur föräldrar med ett sjukt barn blev behandlade på den tiden och det är verkligen en gripande historia.


Funderar nu faktiskt på allvar att skjuta på ridningen till imorgon då vädret ska bli bättre. Min unghäst behöver ju inte ridas varje dag så spelar faktiskt inte så stor roll. 1 Comment »

This entry was posted on tisdag 5 juni 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Ny design och ett boktips”

  1. Det blev jättefint! Den boken har jag också läst ett antal gånger, minns att den fascinerade mig.

    SvaraRadera

Använder Blogger.