På resande fot

torsdag 28 juni 2012

Nu sitter jag i soffan hos bror min och är mätt, nöjd och belåten (och trött!). Vi lämnade ett hett Schweiz igår och när vi satte oss på tåget i Basel. Oj vad varmt det var att släpa alla tunga väskor. Men vi fick en mysig kväll på tåget med danskan Marianne och hennes dotter Lina. Tjejerna lekte och kollade på film och mammorna åt mat och drack bubbel. I morse blev det ännu lite släpande av väskor tills vi äntligen kunde sätta oss i hyrbilen i Hyllie. Där började vi resan med ett stopp på Ilva och jag lyckades med bravaden att få in sex stolar i bagaget (och som den blondin jag är så vad det först när min bror sa att det var ju tur att jag fick en Volvo V70 istället för V50 som jag hade bokat, det hade jag inte lagt märke till:-). Ja nu har vi kommit till Växjö och imorgon fortsätter resan till Öland och äntligen, äntligen får vi se vårt hus!!


Picnic på tåget


Fullastade väntar vi på tåget i Köpenhamn (ja en kaffemaskin släpar vi också med oss genom halva Europa:-)
 Bästa bilen, här får vi plats med mer än vi tänkt..
 Dagens utsikt, mest skog och helt ok väder

6 Comments »

This entry was posted on torsdag 28 juni 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

6 Responses to “På resande fot”

 1. Skönt att resan gått bra och förstår att ni längtar efter att se huset! Kul det där med bilen, du hade nog bara ögon för stolarna:) kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Tokfia, släpa med sig massa stolar..jag är likadan..härligt med Öland, vi åker om ca 2,5 veckor.kram Diana

  SvaraRadera
 3. Tycker det ser urmysigt ut!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Jag håller med Diana, Sofia! Fy så lustigt!

  SvaraRadera

Använder Blogger.