Sommarhusinspiration

onsdag 20 juni 2012

Det blev ingen eftermiddag i badet i dag. När jag och Kaya var på stan för att gå på kontroll hos ögonläkaren så började det ösregna (åskväder). Så ändrade planerna, köpte hem lite thaimat (takeaway) till lunch och därefter kollade barnen på saltkråkan och jag somnade i soffan!! Blir så trött och slapp i detta fuktvarma väder och känner mig alltid så här orkeslös (lite för lite sömn gör nog sitt därtill) innan vi äntligen kommer iväg till Öland och semestern. Då kommer energin tillbaka! Ja och nu har solen kommit igen och jag har en hel del att dona med här hemma så inte mig emot att vi stannade hemma. Men först lite inspiration till sommarhuset!


Hos oss på Öland kommer det ju bli väldigt ljust och vitt. Vita väggar, vita (och några svarta) möbler. Nu funderar jag på vad jag ska ha för accentfäger och velar mellan den romantiska stilen eller lite mer åt det marina/New England hållet. 


Pastellfärger som rosa och turkos, lite blommigt och romantiskt skulle vara fint (bild ifrån en gammal Hus och Hem)


Eller fokus på blå toner (med lite grått eller beige) passar ju också väldigt bra i ett sommarhus

Sedan hittade jag här en massa inspirationsbilder på vad man kan göra med lastpallar. Möbler av alla slag och fastnade för denna utesoffan. Vilken bra idee, gäller bara att få tag på lastpallar, var hittar man sådana?

4 Comments »

This entry was posted on onsdag 20 juni 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Sommarhusinspiration”

 1. Jag hare en hel hög i stallet :)

  SvaraRadera
 2. Hur många vill du ha?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte riktigt... måste ju mäta först. Har du tillgång till lastpallar?

   Radera

Använder Blogger.