Nu kan semestern börja

onsdag 11 juli 2012

Känns som vi långsamt börjar komma i ordning här i huset. Har äntligen packat upp alla väskor (jag är inte så förtjust i att leva ur väskan, men har inte packat upp några kläder sen vi kom hit). Visst, har en hel del att pyssla med men inne i huset är det riktigt fint. Nu blir det lite pyssel utomhus och sen ska ju fasaden målas också. Men lite semester får det allt bli däremellan. Ikväll invigde vi den nya grillen (eller rättare sagt Remo). Och jag som älskar att stå i köket är jättenöjd och äta god mat hör ju också semestern till. Ja nästan allt är frid och fröjd, bara barnen som är som hund och katt ibland och tär på nerverna när de inte är sams. De har kanske fått lite för lite uppmärksamhet när här har jobbats hela tiden (och Levin  har varit utan mamma i tio dagar) så får nog ändra på det nu. Jag undrar ibland hur föräldrar klarar livspusslet med jobb, barn och renovering av hus samtidigt? 


Mannen min var begeistrad av den nya grillen och resultatet blev också gott
 Lite bilder ifrån köket, här ska det lagas mat:-)


 Älskar att ha ängsblommor inne, plockade av Levin idag

2 Comments »

This entry was posted on onsdag 11 juli 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Nu kan semestern börja”

  1. Oj vad fint ni får! Visst är det fint med sommarblomster!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Så fint ni har det! Trist med spishällen:( nej det är tufft att renovera. Vi gjorde det förut men sålde sedan och köpte nytt. Hoppas ni får mysa lite nu. Kram Nilla

    SvaraRadera

Använder Blogger.