Semesterlunk

lördag 21 juli 2012

Här tar vi dagen som den kommer. Sover länge på morgonen, njuter av frukosten och en bra bok. Och hoppas på badväder:-). Men även om vädergudarna inte lyssnar på oss så blir dagarna helt ok ändå. Och ibland måste jag nypa mig i armen för att inse att det är vår alldeles egna lilla sommarstuga vi bor i. Nu har vi precis varit på middag hos mina föräldrar, syster och svåger (bra att våra stugor bara ligger 800 meter ifrån varandra). Ätit favoritmaten renskav och tårta och haft en skön kväll. Men kallt som attan var det när vi skulle gå hem. Frysa i Juli borde egentligen vara förbjudet. 


Något nytt ifrån Atelje Fisken i Böda. Verkligen värt ett besök

 Livet är bra skönt ibland

 Tårta är gott
 Och korna på sjöängen är väldigt spännande1 Comment »

This entry was posted on lördag 21 juli 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Semesterlunk”

  1. Ni ser ut att ha det gott där i ert sommarhus!
    Håller med dej, känns konstigt att behöva frysa i juli. Har väntat och väntat på en varmare kväll så vi kan sitta "uteute" under bar himmel och äta, men vi hamnar bara ute vilket är i vårt uterum. Inte fyskam det heller, men var är de där ljumma sommarkvällarna man längtat efter?
    Ha det gott!
    Kram

    SvaraRadera

Använder Blogger.