Slappa dagar

lördag 28 juli 2012

Finns inte så mycket spännande att skriva om nu när jag är på långsemester här på Öland och vi bara njuter av semesterdagarna och av att vara och i vårt lilla hus. Visserligen är vi inte riktigt färdiga med allt ännu. Men det är mest på utsidan som det finns en del att göra men de får bli till hösten eller nästa år. Viktigt är ju att vi blev färdiga inne denna sommar så nu njuter vi av att bara vara och ha semester. Dagen bjöd en runda på loppis i Böda Hamn, stranden och marknaden i Byxelkrok. Men hittade varken i Böda eller Kroken någonting, mest skräp tycker jag (visst kan man hitta bra grejor på loppis men behöver nog lite tur också). Och nu har vi fått upp tv antennen också så vi kan titta på OS (fast det är nog mest mannen min som är interesserad).


Brusande vågor idag, härligt att bada (men krävs lite övervinning för att doppa sig, men efter en liten stund är det riktigt skönt och svalkande) 

 Sunny boy:-)
 Någon väntar på att köttet på grillen ska blir färdigt

2 Comments »

This entry was posted on lördag 28 juli 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Slappa dagar”

  1. Men åh så underbara bilder! Så härligt ni har det! Kraaam Nilla

    SvaraRadera
  2. Vad härligt ni har det på norra Öland! Den här senaste veckan har verkligen varit fin! Och så har jag dreglat lite över bildera på ert sommarkök också. Hur fint som helst!

    SvaraRadera

Använder Blogger.