Blixt & dunder

onsdag 29 augusti 2012

Svisch sa det och så var den här dag också förbi. Kvavt och varmt har vi haft det men nu har det plötsligt blivit mörkt och blåsigt och det dundrar dovt i bakgrunden. Så blir nog ett oväder här (kanske). Har varit en runda på stan i eftertmiddag (Bern) då Kaya skulle till ögonläkaren och åt lunch på torget där de är marknad varje dag under sommarhalvåret.

Kaya leker i en av brunnarna på torget
 Vår vackra regeringsbyggnad i bakgrunden (Bundeshaus). Ja och vi har egentligen inga gulnande träd ännu, men dessa måste nog vara halvdöda:-)
Ja och kunde ju inte låta bli att ta en sväng in på Globus (ett varuhus) och titta på alla fina höstgrejor. Hade nog kunnat köpa halva affären (särskilt inredningsavdelningen:-). Men riktigt så blev det ju inte men tomhänt gick jag inte heller hem... ett par höstskor, en enkel mörkblå tröja från Marco Polo. Snyggt till ett par smala jeans i höst. Och Jussi Adler Olsens nya bok. Äntligen har jag något att läsa igen! 


7 Comments »

This entry was posted on onsdag 29 augusti 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

7 Responses to “Blixt & dunder”

 1. Ska jag berätta vem som är mördaren? ;)

  SvaraRadera
 2. Jättesnygga stövletter. Här behövs också lite nytt i garderoben till hösten. Kram Victoria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det finns ju massa fint just nu:-). Ser fram emot att lite "shopping" när vi kommer till Sverige igen:-). Kram Sarah

   Radera
 3. Snygga stövletter! Har de samma stil som i Sverige eller?
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är nog ingen större skillnad.. man hittar ju nuförtiden nästan samma affärer och kläder i alla europeiska städer:-). Men i Sverige tycker jag att folk klär sig mer lika varandra än här. Kram Sarah

   Radera

Använder Blogger.