Höstinspiration i sommarvärmen

torsdag 16 augusti 2012

Nu börjar alla kataloger ifrån möbelvaruhusen droppa in. Förutom den obligatoriska Ikea katalogen (väntade med spänning på den förr, är inte riktigt lika spännande längre men man hittar alltid inspiration där) så har vi här i Schweiz även Interio och Pfister som har mycket snyggt i inredningsväg. Älskar att bläddra i katalogerna och göra hundöron på var och varannan sida. Är väldigt förtjust i den smutsblå grå färgen som man oftar ser på kuddar nu. Och något jag vill ändra på är våra stolar vid matbordet. Har svarta skinnstolar nu och vill gärna byta ut dem till vita stolar. Har sneglat på eams stolarna, men är inte riktigt övertygad. Just nu lutar det mer åt bistrostolar i trä. Får nog fundera ett tag till. 

Nästa inredningsprojekt får bli vår "källare". Vi har ett stort rum med fönster där nere (ca. 35 - 40 m2). Där ryms min mans kontor, gästsäng, litet badrum med dusch och (stor) TV och (alldeles för stor) soffa och två bokhyllor. Och det är en himla röra där nu. Där ska rensas, soffan ska bort (eller bytas ut mot en mindre) och ett nytt skrivbord behövs. Vill få det ljusare med vita möbler till det mörka valnötsgolvet. Ser fram emot när det är färdigt, men känner inte alls för att börja rensa... 

Men nu tar vi helg först, och en solig och varm sådan. Inredning och rensning får vänta till kallare och regnigare dagar. 


De nya katalogerna ligger på soffbordet och väntar på att bli luslästa...


 Kuddar, älskar kuddar. Man kan ju förändra väldigt mycket med bara lite nya kuddar, en pläd, lite nya ljus och vips så känns vardagsrummet som nytt:-)

4 Comments »

This entry was posted on torsdag 16 augusti 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Höstinspiration i sommarvärmen”

 1. Härlig läsning du har framför dig :) kram Diana

  SvaraRadera
 2. Fint du har det! Gillade kuddarna på sista bilden, är de från ikea? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kuddarna är ifrån Pfister, ett schweiziskt möbelvaruhus. Kram Sarah

   Radera
 3. Inredningskataloger... ja sådana gillar jag också ;-). Att sitta där och drömma sig bort ett tag...

  SvaraRadera

Använder Blogger.