Nu kan helgen börjar

fredag 24 augusti 2012

Sitter här med ett glas bubbel och en skål chips och snart vankas det hemmagjorda hamburgare (degen till bröden står på jäsning, tänkte testa och baka dem själv). Tänkte ju visa några bilder på min outfit igår när vi skulle på invigning och galamiddag. Men blir ju inte alltid som man tänkt, telefonen ringer, sonen ska på fotobollsträning och hittar inte sina kläder, farfar ska instrueras om kvällsmat och läggtider. Och tillslut hann jag knappt bli färdig i tid (och svetten lackade då det fortfarande var varmt). Så det blev inga bilder alls... Men invigningen var imponerande, ett helt nyrenoverat kongress och eventcentrum här i Bern med en helt slående utsikt över stan och bergen (ja Bern är en vacker stad). Sjuhundra personer till middagen (och vi fick tom plats vid bord precis vid scenen, på första parkett så att säga). Middag, framträdande, tal, god mat och gott dricka. Ja är allt lite trött idag, kom i säng vid ett men är för sent när man ska stiga upp vid vid sextiden..

Ja några få (och lite suddiga) bilder med iphonen blev det... 


Ja och i eftermiddag har jag och Kaya besökt möbelvaruhusen Pfister, Interio och Ikea och handlat lite.. det blev några kuddar, ljus och helt underbara påslakan i linnetyg. 

Stolen som jag funderar på till matbordet...
 Två nya kuddar i samlingen, den med fjärilen och den ljusgrå, kuddar får man väl aldrig för  många av?
 Längtar efter att krypa ner i de här frasiga lakanen.. (som tur är är det inte riktigt lika hett längre, "bara" tjugosex grader idag... 

4 Comments »

This entry was posted on fredag 24 augusti 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Nu kan helgen börjar”

  1. Åh vilka lakan! Vad är det för märke.? Men du en bild på dig och feststassen fattas! Be maken ta en :) hihi, kram och ha en trevlig kväll!

    SvaraRadera
  2. Helg är aldrig fel....härliga lakan :)
    å missa nu inte.....

    S
    A
    T
    U
    R
    D
    A
    Y

    S
    H
    O
    W

    O
    F
    F

    de e kul att vara med :)
    VÄLKOMMEN
    Håkan

    SvaraRadera
  3. Snyggt snyggt! Ser superskönt ut att få krypa ner i! Kuddarna var också snygga!
    Kram på dig!
    Helena

    SvaraRadera

Använder Blogger.