Ny vecka

måndag 20 augusti 2012

Ja då var det måndag igen. Och redan eftermiddag. Har hunnit med en runda till stallet och lite träning i paddocken (med betoning på lite, för i denna hettan är all ansträngning för mycket). Och ett framgångsrikt besök i swisscomshopen. Min iPhone flög nämligen ner i källaren i lördags (ja inte var det mitt fel då, nej Levin var den skyldiga). Ja den såg också ut därefter, glaset krossat både fram och bak. Så frågade om de kunde göra ett bra erbjudande på en ny. Ja och glad blev jag när det visade sig att det är ju mer än två år sedan jag förlängde mitt kontrakt, så fick en splitterny fin iPhone för bara 39 franc (ca. 300 kronor). Det hade nästan lönat sig att slänga ner den med flit:-). Ett tandläkarbesök (Levin) har vi också hunnit med, inga hål så tummen upp där också. Och nu sitter jag här, inomhus, och svetten bara rinner ner för det är sååååå varmt (det är ännu varmare ute). Måste fylla den uppblåsbara poolen igen så vi får lite svalka. 


Mannen min tog min kamera idag då han behöver den som backup på en fotografering. Så inga nya bilder här, bjuder på några gamla tagna i fotostudion för sisådär två år sedan. Vill ha tillbaka det långa håret så sparar för fullt.

4 Comments »

This entry was posted on måndag 20 augusti 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Ny vecka”

Använder Blogger.