Sista sommarlovsdagen

söndag 12 augusti 2012

Det blir lite sisådär med bloggandet i den här högsommarvärmen. Men jag har inte bara legat på latsidan, barnens rum har vi rensat minsann och fyllde tio stora soppåsar med grejor tror jag. Underbar känsla när det är ordning och reda igen:-). Ja och så har vi njutit av detta underbara väder såklart. Igår cyklade jag och Kaya längs Aaren till Muribad. Till er som aldrig sett Aaren, det är en flod, med klart rent vatten, som flyter genom hela Bern och varma sommardagar som igår så vallfärdar halva stan ner till de gröna vattnet. Det är ganska så strömt vatten och det är underbart svalkande att simma med den starka strömmen. Små öar av klippor finns längs strandkanten och överallt människor som solar, badar, grillar, åker gummibåt eller bara njuter av de fina vädret i strandkanten. Älskar doften av Aaren, doften av varma sommardagar. Kvällen avslutades med att vi tog ut filtar och täcken och bäddade på utesoffan och tittade på kvällens utlovade stjärnfall. Vi låg på soffan tills midnatt och barnen somnade under bar himmel:-) (jag bar upp dem till sängen sen). Och nu är det redan söndag och sista sommarlovsdagen.. imorgon börjar Levin fyran och Kaya första klass!!

Älskar denna utsikten över floden. Vi har ju inget hav här i alplandet men Aaren är inte så dum den heller
 Muribad som ligger precis vid floden

2 Comments »

This entry was posted on söndag 12 augusti 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Sista sommarlovsdagen”

 1. Det ser ju fantastiskt ut! Ni verkar ha haft härliga dagar sedan ni kom hem. Nu är även vi hemma igen och i morgon drar det igång med fritids och jobb igen. Vi hade ingen lust att lämna ön, men vi får se fram emot fina helger. Vi hörs, kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Vad härligt lummigt runt floden och vilket vatten det ser ut att vara!
  Har aldrig badat i en flod men låter skönt uppfriskande i er :-)
  Ha en fin vecka!
  Kram

  SvaraRadera

Använder Blogger.