Sommaren fortsätter

onsdag 8 augusti 2012

Ja vad pysslar ni med? Vi njuter av det fina högsommarvädret såklart. Och pysslar med allt som hör till när man varit borta länge. Packa upp, tvätta, klippa gräset, rensa i trädgården. Har precis rensat i barnens garderober och tänker röja lite i rummen också denna veckan så det blir lite ordning och reda inför skolstarten nästa vecka (ser ut som en bomb slagit ner i båda rummen). Sen blir det en sväng ner till floden Aaren som ligger ett stenkast härifrån. Tar med oss picnic och njuter lite av det fina vädret och det svalkande vattnet. Inte så dumt att vara hemma heller:-).

DHL var så snälla och kom förbi en gång till igår med mitt parasoll och jag tycker det är jättefint. Men visst, är nog mer dekoration än solskydd. Har ett annat parasoll vid soffan i vanliga fall som är större och som man kan vika åt sidan. För här behövs det verkligen solskydd vid den här årstiden. Man står inte ut länge att sitta på utesoffan i solen, det blir alldeles för varmt. 


 Har varit och pussat på min häst också. Han har blivit vitare och ser vuxnare ut. Ska försöka få till några fina bilder snart. Det var Levin som fotade igår, och barn och fotografera hästar. Näe det blev inte så bra;-)

6 Comments »

This entry was posted on onsdag 8 augusti 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

6 Responses to “Sommaren fortsätter”

 1. Är det detta du beställde från den tyska webshopen? Kikade där men såg inget svart. Jättefint är det! Kram Nilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo om du tittar på rubriken sonnenschirme så finns det fortfarande svarta kvar:-). Kram Sarah

   Radera
 2. Välkomna hem!! Jasså du har hittat detta underbara parasoll du med! Har ni DHL i Schweiz också???
  Har du beställt det från Sverige eller?
  Kram helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi har också DHL här i Schweiz;-), beställde det ifrån Tyskland.

   Radera
 3. Parasollet är ju verkligen underbart......
  Tänk att DHL även finns i det lilla alplandet, där man äter illaluktande ost och kossorna har kortare framben än bakben och man joddlar till morgonkaffet! Vilket otroligt globalt företag!

  Kram Martin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du har allt lite förutfattade meningar om vårt lilla alpland Martin:-)

   Radera

Använder Blogger.