Sommarhus före och efter

torsdag 30 augusti 2012

Här har vi en grå dag för ovanlighetens skull och imorgon ska det bli fjorton grader och regn, hua!!! Men efter regn kommer ju alltid sol och sommaren brukar inte riktigt vara slut här ännu :-). Just nu byggs det sex nya hus precis bakom vårt kvarter och herregud vilket oväsen de för (här byggs ju alla hus med källare och just nu borrar de ner stora pålar för att säkra byggarbetsplatsen). De börjar fem över sju och det känns som om hela huset vibrerar.. Ja kommer ju inte vara såhär hela tiden och som tur är vi ju uppstigna vid sju på morgonen:-).


Tänkte visa lite före och efterbilder på vårt Ölandshus. Vi köpte ju huset förra sensommaren och sedan dess har det ju verkligen hänt mycket. Otroligt hur det förändrades bara väggarna blev vita. Vi har målat allt invändigt (och nu är det även målat utvändigt, men det har jag inte sett ännu:-). Lagt nytt golv. Rivit ut den gamla toaletten (inkl. väggarna) och byggt till ett nytt badrum. Bytt ut kök och alla fönster. Tänkte att jag ska försöka få bilderna som togs av mäklaren och själv ta likadana bilder i samma vinklar. Är ju kul att ha och jämföra med. Och snart så åker vi till Öland igen!! Barnen har ju tre veckors höstlov som börjar den 22. September. Ja förr brukade vi åka till Ibiza på hösten men nu får det bli Öland istället:-) (fast Ibiza är inte så dumt det heller, har goda vänner som bor där). Hoppas på lika fint sensommarväder som förra hösten. Och denna gång kan vi njuta lite mer, förra hösten röjde vi både på tomten och tömde hela huset invändigt. 

Här en bildkavalkad på före och efterbilder

Den gamla toaletten med en mulltoa
 Ingång till det gamla badrummet med dörr ut. Där har nu det nya badrummet byggts till
 Köket i grönt:-). Vi förlängde väggen i köket och tog bort den delen till höger för att få mer plats i rummet

Bild tagen genom fönstret innan vi blev ägare och fick en nyckel:-)
Och här bilder tagna i somras3 Comments »

This entry was posted on torsdag 30 augusti 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Sommarhus före och efter”

 1. Men, vilket jobb ni har gjort!!
  Så vackert det är och där förstår jag att ni vill tillbringa höstlovet.
  Håller tummarna för att ni får fint väder så att ni kan njuta ordentligt.

  Kram, kram

  SvaraRadera
 2. Vilken skillnad, vilket jobb.Mysigt med så långt höstlov.Öland brukar bjuda på fint sensommarväder :) vart ligger huset? Min svärfar har ställe på Lökenäs där vi brukar vara kram Diana

  SvaraRadera
 3. Ja det har verkligen blivit stor skillnad och så jättefint! Vi har påbörjat sovrummen hos oss nu vilket känns bra, så vi slipper sova på madrasser nästa sommar:) Vi åker ned idag och sedan till skördefesten igen. Skönt för er att vara på ön på lovet. Ha det gott kram Victoria

  SvaraRadera

Använder Blogger.