En vanlig onsdag

onsdag 5 september 2012

Det går lite trögt idag... vet inte om det är för att jag är trött eller det här konstiga vädret. Egentligen är det varmt, men vi har en grå dimma som lagt sig över Bern (sådan som vi har typ i december). När solen trycker igenom blir det kvavt och fuktvarmt. Känns som allt går lite långsammare...  har inte ens kunnat duscha efter min ridtur då vi har en servicetekniker i huset som spolar igenom alla ledningar och avlopp (otroligt vad det krävs underhåll när man har ett eget hus..). Ja och så fikar jag. För jag har två stora laster, fika och ost. Det är nog därför jag inte blir av med mina trivselkilon som jag sedan länge vill ha bort. Men när jag såg att de fått in vermicelles i affären idag så var det kört. Vermicelles är en typisk schweizisk höstdessert gjord på kastanjepuree med grädde och maräng. Glass kan man också servera till. Livsfarligt är det och fruktansvärt gott. 3 Comments »

This entry was posted on onsdag 5 september 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “En vanlig onsdag”

 1. Kastanjepure!!?? Vet att jag provade att äta rostade kastanjer som barn, sedan har jag aldrig varit i närheten av ätbara kastanjer! hur smakar det?? pistagelikt eller?
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är lite svårt att beskriva smaken.. ganska så milt och lite nötaktigt, och lite speciell konsistens.. antingen älskar man det eller gillar det inte alls:-).

   Radera
 2. Kastanjepure låter spännande kram Diana

  SvaraRadera

Använder Blogger.