Kaos här hemma

måndag 17 september 2012

Jag har en ovana (om man nu kan kalla det ovana) att börja röja och göra fint här hemma när jag ska iväg på semester. Av någon anledning måste det vara snyggt och fint när jag åker (så det förhoppningsvis är likadant när jag kommer hem:-). Så idag började jag med rummet i källaren... och nu är det kaos därnere. Tänk att bara att dra fram två bokhyllor som stått på samma ställe i sex år. Nästan lite äckligt då allt damm kommer fram... ja behövs verkligen en rensning och har nog släpat bort minst sju stora påsar med grejor idag. Målat en vägg i grått (det blev jättesnyggt) och släpat upp en soffa. Och nu har jag ett kaos. Så måste fortsätta imorgon för kan ju inte lämna det så när jag åker:-). 

Kikade in på smhi idag för att kolla vädret nu när vi kommer till Sverige. Och såg att att det är sisådär tio grader kallare än vi har här... så får väl gilla läget och packa strumpor och tjocka tröjor (här är det fortfarande barbent och linne som gäller). Ja så blir det ju när man åker till Sverige på höstlovet istället för till Ibiza:-). 

Nu får även min lille prins två veckors semester och kan njuta av den bästa tiden. Äntligen är det angenämt varmt och alla störande insekter (förutom flugor då) har kolat vippen och det blir långa härliga dagar i den stora sommarhagen.


2 Comments »

This entry was posted on måndag 17 september 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Kaos här hemma”

 1. Välkommen hit! det har varit varmt och skönt de sista dagarna . ska ni till ön?
  Kram Nilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blir Öland den mesta tiden och några dagar i Skåne också. Kram Sarah

   Radera

Använder Blogger.