Nu börjar det likna något

tisdag 18 september 2012

Envis är jag som attan och när jag har tagit för mig något så ska det bli färdigt också. Så nu var det rummet i källaren (kontor, allrum och gästrum på trettiofem kvadratmeter). Jag har rensat (tre körningar till tippen), målat, packat upp möbler, släpat grejor, städat (herregud vad mycket saker som kommer fram när man flyttar på möblerna). Då jag hade satt i huvudet att jag skulle blir färdig igår (hinner inte idag) så höll jag på till halv två inatt!! Däremellan hade vi en fotografering (min man) här hemma. Sju stiliga herrar med kavaj och slips i huset och det slutade med beställd pizza och ett glas vin (passar inte alls med min bantning..). Men nu börjar det likna något där nere. Lite jobb, som att måla en vägg till och piffa lite, är kvar. Men det får bli en annan dag. Och nöjd är jag med mig själv också:-).


Soffan och skrivbordet är nytt (den gamla svarta soffan landade på tippen och det gamla skrivbordet (som är ett fint litet antikt bord) står i Levins rum. Tyvärr blev det inga förebilder, var sådan röra där nere så kände inte för att fota:-).


2 Comments »

This entry was posted on tisdag 18 september 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Nu börjar det likna något”

  1. Vad fint du gör det! Men att du orkade hålla på till klockan två??? Envis som synden? ;)

    Ha en bra dag!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Det ser ju fint ut. Vi blir kanske de första gästerna att få utnyttja rummet. Ser fram emot det. mor

    SvaraRadera

Använder Blogger.