Ny vecka och ett nytt mål

måndag 10 september 2012

Börjar bra den här veckan (förutom en föraning av lite migrän) med strålande solsken och utlovade 27 grader:-). Så vi njuter av sommar lite till. Igår blev det en cykeltur Münsingen (Levin har ju fått en ny cykel och den måste ju testas) där vi åt lunch vid slottet och lekplatsen. Ridturen därefter blev ganska så svettig då jag först promenerade en halvtimme upp till skogen (brant uppförsbacke hela vägen). Men bra träning både för mig och hästen min. 

Och nu gäller det jädra anamma... vill ju sedan länge få bort mina överflödiga trivselkilon som samlat på sig och envist håller sig kvar (blir nöjd med fem och ännu bättre om jag får bort sju kilo). Känns ju inte så oöverkomligt men måste ju börja någon gång och det är idag! Och skriver jag om det här så måste jag ju genomföra det också:-). Så nu har jag ätit gazpachosoppa till lunch och slopar det söta fikabrödet:-). 

Gårdagens utflykt 

2 Comments »

This entry was posted on måndag 10 september 2012. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Ny vecka och ett nytt mål”

 1. Ja du de där trivselkilona!! Jobbar på dom också! Går sådär! Hoppas det inte blev migrän! Du får mota olle i grind med lite piller!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Har kikat runt lite - vilken härlig blogg du har! Spännande att få följa ert familjeliv i Schweiz.
  Och vilket fint hem, tycker verkligen om er stil! :)
  Som gammal hästtjej måste jag också säga att jag blev helt betagen i din arab - jättevacker!

  Ha en fortsatt skön kväll!
  Kram!

  SvaraRadera

Använder Blogger.